Prikaz igranja Cyberpunk 2077

Včeraj (27. avgusta) je CD Projekt Red — podjetje, ki je najbolj poznano po seriji iger The Witcher — na svojem Twitch kanalu predvajalo 48-minutni prikaz igranja Cyberpunk 2077. To je njihova prihajajoča igra, ki jo nekateri pričakujemo že od napovednika izpred petih let. Video je sedaj dostopen tudi na uradnem Cyberpunk 2077 youtube kanalu.

V prikazu igranja je moč videti ustvarjanje svojega karakterja, del odprtega sveta mesta ‘Nightcity‘ in nekaj začetnih misij. Vidi se, kako bo verjetno potekal velik del igre: igralec bo z računalniško nadziranim pomočnikom Jackiem raziskoval svet in opravljal glavne ali stranske misije. S tem bo dvignil svoj ‘Street Cred‘, ki odklene nove vsebine, in služil ‘evrodolarje‘, s katerimi bo lahko kupil nadgradnje za svoj karakter.

Prikazano je tudi, kako izgleda vožnja z avtomobilom, povedano pa je bilo, da bo mogoče potovati z večimi različnimi vrstami avtomobilov, motorjev in drugimi prevoznimi sredstvi. Veliko poudarka je bilo tudi na tem, da imajo igralčeva dejanja vpliv na potek dogodkov. Na primer nasprotniki iz ene od prejšnjih misij se naenkrat pojavijo in se poskušajo maščevati. Način kako se igralec loti začetka misije lahko potem odpre nove, različne poti do zaključka.

Video seveda prikazuje še nedokončan izdelek, zato je verjetno, da se bo marsikaj še spremenilo in izboljšalo, vendar igra že sedaj izgleda zanimiva in vredna igranja. Datum izida zaenkrat še ni znan.

Opozorilo: video vsebuje vsebine, ki so neprimerne za otroke.

 

Komentarji

Anže Kristan

Kot študenta Fakultete za Računalništvo in Informatiko ga seveda zanima tehnologija, še posebej interaktivne vsebine in računalniška grafika. Poleg tega sta mu všeč tudi glasba in vizualna umetnost.

Prosti čas posveča igranju video iger, poslušanju glasbe ali učenju novih stvari iz področij zanimanja.

Latest posts by Anže Kristan (see all)