Apple event

Apple event

 

Kot vsako leto je imel Apple 12. septembra svoj dogodek, kjer so pokazali nove telefone in najnovejšo uro. Nove iPhone je predstavil direktor Appla, Tim Cook, in sicer: iPhone Xs, iPhone Xs Max in iPhone Xr. Dobili smo tudi novo uro četrte generacije.

iPhone Xs Max je večja različica iPhona Xs ki se po velikosti primerja z iPhonom 8 plus, le da ima večji zaslon. Telefoni so opremljeni z najbolj vzdržljivim steklom do sedaj in boljšo vodoodpornostjo. Xs in Xs Max imata dvojno kamero  z možnostjo snemanja v ločljivosti 4K. Mogoče bo kupiti tudi do 512Gb spomina. Glavna novost teh telefonov je procesor A12 bionic ki je najhitrejši do sedaj. Začetna cena iPhona Xs je 999 $, Xs Max pa 1099 $.

Dobili pa smo tudi manjši in bolj ugoden telefon Xr, ki je malo večji od iPhona 8. Ima LCD zaslon, opremljen je tudi z bolj zmogljivo baterijo in z že znanim procesorjem A12 bionic. Začetna cena telefona je 749 $.

Četrta generacija Apple-ove ure ima večji zaslon, nadgrajen mikrofon in boljši zvočnik kot predhodna tretja generacija. Uro bo mogoče kupiti v dveh velikostih 40 in 44 mm. Ura je dobila dvojedrni 64 bitni procesor. GPS različica bo stala 399 $, za dodatnih 100 $ pa bo mogoče kupiti (mobilno) cellular različico.

 

 

Komentarji

Latest posts by Robert Radik (see all)